10 activități distractive de făcut cu bebelușul vostru pe timp de pandemie

Găsirea activităților pentru copiii de 1 an poate fi o provocare! Nu sunt destul de mari, dar multe activități nu sunt suficient de stimulante.

Mereu sunt în căutare de activități care sa ocupe timpul pentru bebelușul meu de 1 an. Tocmai a început să meargă și vrea să se miște și să se joace toată ziua. Vreau să fac tot ce pot pentru a-i încuraja dezvoltarea și procesarea lumii din jurul său, cu activități distractive de învățare!

De-a lungul căutării mele, am creat această listă de activități ocupante pentru bebelușii de 1 an, care vă vor oferi idei pentru întreaga lună și nu numai!

STICLE RECICLATE

Puneti unul peste altul mai multe sticle reciclate și lăsați copilul să le doboare. Ce copil nu iubește să distrugă ceea ce construiești tu?

BALL POOL

Ia un spatiu pliabil cu multe mingi! Această zonă de joacă pentru copii ușor de îndoit este perfectă, deoarece este foarte distractivă și nu ocupă spațiu atunci când nu este utilizată!

RECIPIENTE GOALE ȘI OUĂ DIN PLASTIC

Faceți un joc ușor cu un recipient gol și ouă de plastic colorate! Le pun și le toarnă! Este o provocare pentru el să scoată ouăle din recipient! Cu siguranta, nu poate rezista să joace aceste jocuri pentru bebeluși !!

DANS CU ROBOTUL

Incurajeaza-ți bebelușul danseze cu robotul dansator. Acesta încercă îi copieze mișcările și e atât de adorabil încât o vrei -l pozezi.

PUZZLE PEAK-A-BOO

un puzzle de tip peek-a-boo cu pozele familiei. Dacă nu doriți să utilizați fotografii de familie, ați putea folosi alte imagini, de exemplu cu animale.

TUNEL

Dă-le un tunel în care să se joace. Micuțul meu adoră această jucărie distractivă! Pentru ei este distractiv să te târâi, să mergi ca si crabul și să te prăbușești.

BALOANE DE SAPUN

Suflați bule și lăsați copilul să le spargă! Bulele și bebelușii merg împreună ca un puzzle perfect! Suflați bule pe fața bebelușului și urmăriți cum devin încântați încercând să-i spargă.

JOC DE PĂPUȘI PE DEGETE

Un copil are nevoie de multă comunicare înainte ca dezvoltarea limbajului să poată incepe cu adevărat. O modalitate amuzantă de a face acest lucru este să jucati roluri de marionete cu degetele și să creați o poveste plină de distracție și minune. Nu vă faceți griji, bebelușul dvs. nu are nevoie să fiți un expert și nimeni nu se uită!

PICTEAZĂ CU CAMIOANE ȘI MAȘINI

Bebelușii sunt experți în a se murdari. Ei o iubesc; se bucură de ea. Treceți pe la un magazin și cumpărați câteva mașini ieftine din plastic. Apoi folosiți vopsea sigură pentru bebeluși și o foaie imensă de hârtie și lăsați-i să creeze câteva modele cu roțile. Posibil una dintre activitățile noastre pentru bebeluși, urmată de timpul de baie!

TIMPUL DE BAIE

Cine spune că ora băii trebuie să fie la culcare? Dacă bebelușul tău iubește baia și știi că este o perioadă liniștitoare, atunci folosește-l în alte puncte când bebelușul devine mofturos. O schimbare de ambient și unele stropiri pot face minuni pentru starea de spirit a tuturor.